Összefoglaló 2024. február 26., hétfő

U12: DVTK - FTC 0-3 (0-2)

A tavaszi bajnoki rajt előtt a jó erőkből álló Ferencvárost látta vendégül az U12-es DVTK. A felkészülési meccs a vendégek sikerével zárult, de természetesen a piros-fehérek számára is rendkívül hasznos volt.

U12: DVTK - FTC 0-3 (0-2)


U12-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 0-3 (0-3)

Diósgyőri VTK: Jánosik B. - Espán E., Kapitány Z., Nagy B., Schwak B.,Meggyesfalvi T., Szabó D., Kuznyecov D., Séra D., A. Pashaev, Lázár N.,  Bagoly B., Ködmön D., Mester Zétény. Vezetőedző: Kocsis Nándor. 

Kocsis Nándor: - Ennek a mérkőzésnek az értékelését két részre bontanám. Az első hatvan percben nagyon fásultan, enerváltan mozogtunk, rengeteg volt a technikai hiba. Ellenfelünk sokkal dinamikusabban futballozott, a középső és a támadó zónában pedig jobb döntéseket hoztak. A párharcokban nem voltunk eredményesek és voltak gyenge egyéni teljesítmények. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy a nem igazán forgott veszélyben a mi kapunk sem, de kevés lehetőség ellenére a Fradi pontosabb volt a kapu előtt. A utolsó húsz percben, teljesen megváltozott a játék képe és szinte pillanatok alatt egalizálhattuk volna az eredményt, sőt akár vezethettünk is volna, hiszen számtalan helyzetet alakítottunk ki. A befejezéseknél azonban pontatlanok voltunk így nem is lehetett más a végeredmény, mint vereség. Az utolsó negyedben mutatott játékra viszont építeni kell, hiszen ekkor gyorsan, kevés érintővel futballoztunk és veszélyesek voltunk az ellenfél kapujára. Ezért jók ezek a mérkőzések, mert látjuk, hogy mik azok a dolgok, amiben javulnunk kell, illetve a játékosok is láthatják, hogy jó csapatok ellen nem lehet közepes teljesítményt ny&uacu te;jtani, mindig, mindenki ellen a maximumra van szükség!