Összefoglaló 2024. május 20., hétfő

U16: FTC - DVTK 1-1 (0-0)

Ponttal érkezett haza a fővárosból a DVTK U16-os együttese. A Ferencváros otthonában a hajrához közeledve Mativj Zserebickij góljával előnyhöz jutottak a piros-fehérek, amit a hazaiak a ráadásban tudtak kiegyenlíteni.

U16: FTC - DVTK 1-1 (0-0)


Országos U16-os Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 20. forduló

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

Budapest, Népliget, Játékvezető: Kiss Dániel (Elischer Márk, Szász Kornél).
Ferencvárosi TC: Gulyka Zs. - Fekete D., Pesti V., Berki K., Sass B., Petró G., Skotner Z., Garai B., Bácsovics O., Juhász R., Czinege Zs. Vezetőedző: Máté Roland. 
Diósgyőri VTK: T. Molokopieiev - Lakatos M., Ádám L., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Oláh R., Bordás B., László Zs., László S., Khier Bek Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 

Csere: Oláh R. helyett M. Zserebickíj az 59., Petró G. helyett Császár L. a 70., Sass B. helyett A. Jármoliuk a 79., Ádám L. helyett Feczesin K. a 83., Khier Bek Á. helyett Y. Vakuliak a 83., Skotner Z. helyett Juhász P. a 88., Czinege Zs. helyett Pacsó M. a 88., Meggyesfalvi B. helyett Zsilvölgyi Cs. a 90. percben. 
Sárga lap: László S. a 37., Oláh R. az 52., Fekete D. a 74. percben. 
Gólszerző: M. Zserebickíj (0-1) a 74., Császár L. (1-1) a 90+4. percben. 

Icsó Zsolt: - A sok hiányzónk ellenére is remekül álltunk bele a mérkőzésbe. Taktikai fegyelmünk, a labdás és labda elleni játékunk és a szenvedélyünk is nagyon rendben volt. Közel jártunk, ahhoz, hogy  a hét mérkőzés óta veretlen Ferencvárost idegenben legyőzzük. 94 percig vezettünk, de a végén egy megpattanó lövés két pontunkba került. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a játékosaimra, méltón képviselték a klubot és mindent kiadtak magukból!