Összefoglaló 2024. május 22., szerda

U16: MTK - DVTK 4-2 (1-2)

Az első félidő után ugyan még vezetett a fővárosban az U16-os DVTK, a második félidőben azonban az MTK fordított, és megszerezte mindhárom bajnoki pontot.

U16: MTK - DVTK 4-2 (1-2)


Országos U16-os Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 14. forduló - pótolt mérkőzés

MTK Budapest - Diósgyőri VTK 4-2 (1-2)

Budapest, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, Játékvezető: Tinnyei Zsolt (Huszár Zsolt Bálint, Zászlósi Richárd András).
MTK Budapest: Lindemann Z. - Kárász T., Szebellédi B., Zsolnai D., Szécsi K., Zoltai L., Konkoly P., Csóka G., Mohácsi D., Kiss N., Bugya B. Vezetőedző: Pap Tamás. 
Diósgyőri VTK: T. Molokopieiev - Lakatos M., Feczesin K., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Oláh R., Bordás B., László Zs., Y. Vakuliak, Khier Bek Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 

Csere: Oláh R. helyett M. Zserebickíj a 36., Kiss N. helyett Zubor Á. a 46., Konkoly P. helyett Zsarnovszky K. az 54., Bordás B. helyett Nagy M. az 59., Feczesin K. helyett Zsilvölgyi Cs. az 59., Zsolnai D. helyett Hornyák H. a 63., Csóka G. helyett Terejánszki N. a 63., Khier Bek Á. helyett Gulácsi M. a 73., T. Molokopieiev helyett Répási G. a 73., Mohácsi D. helyett Háromi A. a 76. percben. 
Sárga lap: Feczesin K. a 45., Nagy M. a 74., Hornyák H. a 78. percben. 
Gólszerző: Lakatos M. (0-1) a 7., Varga I. (0-2) a 16., Csóka G.  (1-2) a 20., Csóka G. (2-2) az 55., Zubor Á. (3-2) az 57., Csóka G. (4-2) a 60. percben. 

Icsó Zsolt: - Az utazó keretünk minden tagjának szerettünk volna megfelelő játékpercet biztosítani, ez sikerült is. Ezen a napon akaratban, taktikailag és játékban is rendben voltunk. Az első játékrész talán a szezonunk egyik legjobb félidejét hozta. Kétgólos előnyt szereztünk és sok helyzetet dolgoztunk ki a legerősebb felállásban játszó MTK ellen. Sajnálom, hogy a mérkőzésen ilyen szintű egyéni hibákból kaptuk a gólokat, mert könnyen pontot, pontokat szerezhettünk volna. Vereségünk ellenére, amit a játékosaim hétről-hétre produkálnak az példaértékű. Rengeteget léptek előre egyénileg és csapat szinten is.