Összefoglaló 2024. február 19., hétfő

U19: DVTK - DVSC 2-1 (2-1)

Már az első félidőben kialakult a két keleti piros-fehér együttes felkészülési mérkőzésén a végeredmény. A tavaszi bajnoki rajthoz közeledve a DVTK 2-1-re jobbnak bizonyult a Debrecennél.

U19: DVTK - DVSC 2-1 (2-1)


 

U19-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC-DLA 2-1 (2-1)

Diósgyőri VTK: Derényi N. - Briz Cs., Kiss B., Temesvári M., Major M., Kiss L., Horváth Zs., N. Kovalenko, Jászberényi P., B. Furdetskiy, Tóth Zs. Csere: Balázs Á., Molnár Á., Macsó M., O. Fomychov, Z. Khameliuk, Silimon L., Bathó T. Vezetőedző: Takács Péter. 
Gólszerző. Tóth Zs., N. Kovalenko. 

Takács Péter: - Álmosan kezdtük a mérkőzést. Lassan járattuk a labdát, emiatt akadozott a középső zónás játéképítésünk. Amikor a játékosok felvették ritmust egyre jobban kijöttek a sablonjainak. Sokszor tudtuk a debreceni védelem mögé kerülni. Pozitívum, hogy az első gólunkat letámadásból szereztük. Egyre jobban működik az átállás a középső zónás védekezésünkből az ellenfél nyitott játéka ellen. Ebből szereztük a második gólunkat. A második félidőben a pozitív átmenetekkel kapcsolatban maradt bennem hiányérzet, mert ezekben a helyzetekben sokkal több lehetett volna. Gratulálok a játékosaimnak, mert helyenként nem csak jól futballoztak, hanem jól is meccselt a csapat. Ennek köszönhetően sikerült nyernünk.