Összefoglaló 2024. május 19., vasárnap

NB III.: Cigánd - DVTK II F4R 2-1 (1-1)

Egészen a hajráig úgy nézett ki, hogy pontot szerez Cigándon a DVTK II. F4R csapata. A ráadásban azonban a hazaiak betaláltak, amivel megszerezték mindhárom bajnoki pontot.

NB III.: Cigánd - DVTK II F4R 2-1 (1-1)


NB III. Észak-Keleti csoport, 29. forduló

Evolution Hungary-Cigánd SE - DVTK II F4R 2-1 (1-1)

Cigánd, 300 néző. Játékvezető: Sándor Csaba (Tőkés Róbert, Vilmányi Simon).
Evolution Hungary-Cigánd SE: Z. Perehanec - Pap Zs., Kőrizs Á., Misák S., Tóth G., Girdán L., Horváth Z., Motkó B., Tóth M., Vass O., Kelemen G. Vezetőedző: Bogdanovic Igor.
DVTK II. F4R: Bánhegyi B. - Bacsa B., Komlósi B., M. Zrnic, Ferencsik B. - Balázsi L., Szamosi Á., Ferencsik S. - Demeter M., Fekete V., Sáreczki Sz. Vezetőedző: Szamosi Tamás.

Csere: Balázsi L. helyett Lajcsik V. a 46., Sáreczki Sz. helyett Hetyei Sz. az 57., Tóth G. helyett Juhász M. a 66., Girdán L. helyett N. Honchar a 66., Szamosi Á. helyett Sipos Zs. a 73., Fekete V. helyett Tóth Zs. a 73., Kőrizs Á. helyett Silling M. a 80., Kelemen G. helyett Kovács N. a 80. percben. 
Sárga lap: Tóth G. a 20., Kelemen G. a 43., Ferencsik B. a 90. percben. 
Piros lap: M. Zrnic a 40. percben. 
Gólszerző: Szamosi Á. (0-1) a 21., Kőrizs Á. (1-1) a 22., N. Honchar (2-1) a 90+1. percben. 

Kulcspillanatok

21. perc: Szemben a kapuval, 23 méterről Szamosi Ádám végezhetett el szabadrúgást, amit pontosan tekert a kapu jobb alsó sarkába, 0-1. 

22. perc: Baloldali hazai akció végén élesen lőtték át a hosszú oldalra a labdát, érkezett Kőrizs Ákos és becsúszva továbbított a hálóba, 1-1

40. perc: Zrnic Marsel kapta meg a második sárga lapját, ezután pedig a pirosat is. 

90+1: Bizonytalankodott a diósgyőri védelem, egy kényszerítő után a labda Honchar Nikita elé került, aki hat méterről, laposan talált a hálóba, 2-1.

Vezetőedzői értékelés

Bogdanovic Igor: - Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen egy jó minőségű, fiatal csapattal találkoztunk ezen a délutánon. Az is látszott, hogy pontosan tudják, mit kell csinálniuk. Nekünk viszont erre kellett jó választ adni. Egyetlen célunk volt, hogy ezt a találkozót valahogy nyerjük meg. Ezt teljesítettük, annak ellenére is, hogy sok helyzetet hagytunk ki. Türelmesek voltunk, és a ráadásban megszületett a győztes gól, ami egyszersmind a bajnoki ezüstérmünket is jelentett. 

Szamosi Tamás: - Mérkőzések óta saját magunkat nyírjuk ki a felesleges kiállításokkal. Ezt a szó legszorosabb értelmében kell érteni. Most is ez történt. Tíz emberrel is stabilan játszottunk, sajnálom, hogy ez nem párosult eredménnyel. Most már nem a saját kezünkben van a sorsunk.