Alexandra Vajdová


Vajdová egy kivételével valamennyi találkozón pályára lépett és ezen találkozók eredményes játékának köszönhetően a liga legjobb pontszerzőjeként, valamint a szélső ütők rangsorában is az első helyen végzett.

387 pont – legtöbb a bajnokságban
90 ász – legtöbb a bajnokságban
30 blokk
411 fogadás
57%-os pozitív nyitásfogadás
1. helyezés a szélső ütők rangsorában

Egri Klaudia


Egri valamennyi találkozón szerepelt, és ezt a bizalmat jó játékkal hálálta meg, hisz a bajnokság negyedik legjobb pontszerzője volt, valamint a szélső ütők között is a második helyen zárt.

329 pont – negyedik legtöbb a bajnokságban
40 ász – második legtöbb a bajnokságban
34 blokk
524 fogadása
45%-os pozitív nyitásfogadás

2. helyezés a szélső ütők rangsorában

Milica Tošić


Tošić is valamennyi találkozón szerepelt, a fiatal feladóátló igyekezett is meghálálni a bizalmat. Ötödik helyen végzett a pontszerzők listáján, és ugyanebben a pozícióban zárt a feladóátlók rangsorában is.

299 pont – ötödik legtöbb a bajnokságban
29 ász 
23 blokk
5. helyezés a feladóátlók rangsorában

Kiss Emese


Nem a leglátványosabb, ám annál hasznosabb munkájával Kiss Emese érdemei elvitathatatlanok a DVTK bajnoki címében. Centerünk jól dolgozott a hálónál, 46 blokkjával a liga negyedik legeredményesebbje volt.

185 pont
15 ász
46 blokk – negyedik legtöbb a bajnokságban

Hollósi Dóra


Hollósi erre a szezonra vált a csapat alapemberévé és láthatóan meghálálta a bizalmat, hiszen a Napos Oldal magazinban modell oldaláról is bemutatkozó tehetséges centerünk hasznos és eredményes játékkal szolgálta a csapat érdekeit.

94 pont
16 ász
34 blokk

Kalmár Viktória


Feladónk igazi fazonszabásza volt a DVTK csapatának, hisz a minimum 11 mérkőzésen pályára lépő feladók közül az előkelő harmadik helyen zárta ennek a posztnak a rangsorát.

71 pont
27 ász
29 blokk

3. helyezés a feladók rangsorában (a legalább 11 mérkőzésen pályára lépők közül)

Kundrák Eszter


Egy mérkőzés kivételével valamennyi találkozón szerepelt Kundrák. Liberóként mindig is a zongoracipelő munka jut számára, ám ezt hatékonyan tette, hajszállal lemaradva negyedik helyen végzett posztjának rangsorában.

370 fogadás
54%-os pozitív nyitásfogadás
37%-os tökéletes nyitásfogadás
4. helyezés a liberók rangsorában

A kimutatásban azon játékosok szerepelnek, akik legalább a találkozók felén pályára léptek.