A klub vezetői ugyanis azt találták ki, hogy versenyt hirdetnek a találkozókra járó hölgyek között, a legszexibbet keresik közülük.Persze a győztes ajándékokra is számíthat, többek között kezdőrúgást végezhet el az együttes Kaposvár elleni bajnoki mérkőzésén.

 Akár az is a tavasz biztos előjele lehet, hogy a legszexibb szurkolólányt keresi a diósgyőri labdarúgóklub. Az ötletet megfelelően menedzseli a vezetés. Felvezetés gyanánt egyből ki is fogtak egy igazi szépséget, Kós Annamáriát (19), a Beauty of Hungary 2007 verseny győztesét, de sorban érkeznek a nevezések.

Szeretnénk megmutatni, hogy szép számú szurkolótáborunkban nemcsak férfiak, hanem csinos hölgyek is vannak. Már csak a látvány miatt is érdemes kijönni a stadionba. Ezért keressük a legszexibb drukkerlányt, akit az ajándékok mellett azzal is meglepünk, hogy a következő hazai meccsen, a Kaposvár ellen elvégezheti a kezdőrúgást - indokolta a Magyarországon még szokatlan akciót Lippai Gábor, a DVTK sajtófőnöke.

Az első jelölt számára nem ismeretlen a klub, Kós Annamária a helyi csapatnak szurkol.

Gyerekkorom óta DVTK-drukker vagyok. A nagypapám hozott ki először a stadionba, és megtetszett a foci. Szoktam járni a hazai meccsekre. Vitelki Zoltán a kedvenc focistám, mert ősdiósgyőri, s a megye legjobb játékosa - mondta Annamária (19), aki elsőként nevezett a versenyre.

Vitelki Zoltán (37) csapatkapitány szerint nincs arra egyértelmű válasz, hogy ki nyerheti a versenyt.

Mindegy, hogy szőke vagy barna a jelentkező, az a lényeg, hogy legyen egyfajta kisugárzása, ami megfogja az embert.  - közölte Vitelki.

Aki jelentkezni akar, annak be kell küldenie a fotóját a klubhoz, rövid bemutatkozó szöveggel együtt.

A játékosok amolyan előzsűrit alkotnak, kiválasztják a szerintük tizenegy legszebb lányt, akikre a DVTK honlapján szavazhatnak a szurkolók. A győztes DVTK-ajándékcsomagot kap, kezdőrúgást végezhet el, és hétvégi használatra kap egy autót.

M. L.-M. I.